Gewoon thuisbezorgd.

Nu bezorgen wij al een behoorlijke tijd warme maaltijden op bestelling via verschillende kanalen. Velen van jullie wisten dit al en deze blog gaat daar dan ook niet over. Wij hebben namelijk net onze webshop geopend en hiermee kan je al onze producten bij jou thuis laten bezorgen. Overal in Nederland ook nog eens, dankzij Postnl!

Simpel & veilig.

Het bestellen werkt net zoals in elk ander webshop. Niets speciaals of bijzonders. Gewoon simpel in een paar klikken bestelt en veilig betaald via Ideal of Paypal. Je kan kiezen om het te laten bezorgen of om het af te halen in onze winkel in Bolsward.

Wanneer wij jouw bestelling binnen hebben gekregen kijken wij of het voor afhalen is of om te bezorgen is. Daarna gaan wij aan de slag met jouw bestelling. Voor afhalen garanderen wij dat het de volgende dag klaar staat. Voor verzending binnen 2 dagen. Deze tijd hebben wij nodig omdat wij alles helemaal vers klaar maken voor jou. Dit garandeert voor jou vers eten en zorgt ervoor dat wij niets hoeven weg te gooien.

Ecologisch.

Al onze verpakkingen zijn plasticvrij, herbruikbaar en/of biologisch afbreekbaar. Zo willen wij bijdragen aan een ecologische voedselketen. Alleen, is bezorgen dan wel de juiste keuze? Ja zeker is dat dan de goede keuze! Zoals jij hebt kunnen lezen in onze vorige blog is het bezorgen van boodschappen een goede ecologische keuze.

Bovendien hebben wij geen gekoelde wagen nodig. Veel van onze producten worden immers geweckt en kan je dus gewoon in de voorraadkast bewaren. De producten die wel koeling nodig hebben worden in een koeldoos verstuurd, met herbruikbare koelelementen. Dit proberen wij zo snel mogelijk nog meer ecologisch verantwoord te maken dan het nu al is. Tot het zo ver is, gooi de koeldoos en elementen niet weg. Gebruik ze bijvoorbeeld als koelbox.

 

Door deze webshop kunnen wij, samen met jou, nog sneller voor een duurzame voedselkring zorgen. Dat is iets wat wij erg belangrijk vinden en dus een doel voor ons om na te streven.

 

Wistjijdat?

PostNL al een paar jaar tot 1 van de meest duurzame bedrijven ter wereld behoort in de transport- en logistieke sector? Onder andere door zuinige en elektrische voertuigen te gebruiken. Bovendien willen zij in 2025 in 25 steden volledig uitstootvrij bezorgen. Hoe mooi is dat?!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search