In de krant.

Foto voor blog nieuwsbladen

Wat zijn wij trots op het mooie artikel in het Bolswards Nieuwsblad!

“Jacobs Kitchen: Smaakvolle buurtsuper met homemade producten.”

Wij staan in De Extra van Het Bolswards Nieuwsblad en Het Sneeker Nieuwsblad. Er is een heel leuk artikel geschreven over ons door Martine van der Linde. Heb jij hem nog niet gelezen?! Klik dan hier. Wij zijn er echt heel erg blij mee!

Eind vorige maand werden wij blij verrast met het telefoontje of wij ook in de zomereditie van De Extra wilden staan. Wij werden heel enthousiast en wilden hier ook een goede aanbieding aan koppelen voor jullie. Dus hebben wij ja gezegd en de afspraak gemaakt voor een telefonisch interview. Het was een superleuk gesprek en dat is zeker in het eindresultaat te zien!

Buurtsuper?

Ja! Wij zijn een buurtsuper! Bijna alle etens- en drankwaren die wij verkopen, maken wij echter helemaal zelf. Homemade dus. Zo weten wij namelijk precies wat er wel en niet in onze producten zit! Hiervoor gebruiken wij natuurlijk zoveel mogelijk biologische streekproducten. Zo maken wij elke dag verse opwarmmaaltijden, salades en broodjes voor jullie.

Natuurlijk hebben wij ook een groeiend aanbod duurzame non-food producten zoals; biologisch afbreekbare koffiecups voor Nesspresso apparaten. Ook veel producten die plastic vervangen ontbreken natuurlijk niet in ons assortiment!

Een duurzame buurtsuper dus.

 

Nog meer services.

Wij zijn dan wel een buurtsuper, maar wij bieden nog meer! Zo hebben wij een warme maaltijdenservice. Hiermee bezorgen wij warme maaltijden in Bolsward en omgeving. Je kan ons bellen of mailen om de heerlijke maaltijden te bestellen. Wij zijn ook op Bezorgland.nl en op Thuisbezorgd.nl te vinden met onze warme maaltijdenservice.

Verder kunnen wij ook catering verzorgen voor jullie bedrijfsfeesten, trouwerijen en alle andere vieringen. Of vinden jullie het leuker om een workshop te volgen? Dit kan ook! Uiteraard gebruiken wij ook voor de catering en workshops de lokale biologische ingrediënten!

Zo zijn wij letterlijk jullie lokale buurtsuper, die gewoon een beetje extra biedt!

 

Wistjijdat?

Wij druk bezig zijn met een webshop waarin jullie onze producten kunnen bestellen en laten bezorgen?!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search