Jacobs Kitchen Bolsward wordt online supermarkt.

 In Blog

Jacobs Kitchen Bolsward.

 Drie jaar geleden opende ik de fysieke winkel in Bolsward, Jacobs Kitchen, aan de Snekerpoort 3. Geïnspireerd door mijn opa, die traditioneel boer was, werd duurzaamheid mijn drijfveer. Met verse biologische groenten, fruit, eieren, meel en zuivel van Friese boeren, telers en ambachtslieden. Zelf maken wij verse warme maaltijden, belegde broodjes, salades en soepen voor afhalen en bezorgen. In de winkel vind je verder zijn eigengemaakte soepen, kroketten, siropen, sauzen, andere biologische streekproducten, duurzame verzorgingsmiddelen en nog veel meer. Zoveel mogelijk verpakkingsvrij. De winkel in Bolsward is in drie jaar gegroeid naar een echte duurzame supermarkt. Nu is het is tijd voor de volgende stap;
 Wij merken dat het grootste gedeelte van jullie online bij ons bestellen. Met de zeer snel stijgende kosten van een stenen winkel, waar het einde nog lang niet van in zicht is, moet je dan een keuze maken als ondernemer. Met veel pijn in onze hart zullen wij zaterdag 12 november voor het laatst de deuren van de fysieke winkel openen.

 

Zaterdag 12 november is dus de laatste dag dat de fysieke supermarkt te bezoeken is. Maar….. Jacobs Kitchen Bolsward blijft daarna wel gewoon iedereen voorzien in hun duurzame behoeften! Alle inwoners van Bolsward en omgeving kunnen alle groenten, fruit, soepen, kroketten, zeep, toiletpapier, koffie en alle andere producten lekker makkelijk online bestellen. Deze bezorgen wij dan u thuis, op uw werk of bij uw sportclub.
Wij hebben onze webshop flink verbeterd. Nu zijn wij in staat om jullie boodschappen binnen 1 uur op de door hun gewenste locatie te bezorgen. Natuurlijk bepalen jullie zelf op welk tijdstip en datum jullie boodschappen willen ontvangen van ons. Alleen de mogelijkheid bieden wij jullie wel, maar jullie kunnen ook tot 2 weken vooruit bestellen.
We hebben ons aanbod ook uitgebreid met biologische glutenvrije producten, verschillende soorten chips, toilet- en keukenpapier, zepen, schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Zo kunnen wij aan nog meer duurzame artikelen aanbieden voor jullie dagelijkse behoeven.
Bovendien zorgt de online supermarkt er ook voor dat wij onze prijzen kunnen verlagen of niet hoeven te verhogen. Zo kunnen wij blijven concurreren met de grote jongens zoals Jumbo en Poeisz. Jacobs Kitchen doet de bezorging helemaal zelf. Zo kunnen jullie ook gemakkelijk aan de deur jullie lege statiegeldpotten en -flessen inleveren.

 

Ook kunnen mensen in Bolsward en omgeving gebruik blijven maken van de cateringservice van Jacobs Kitchen. Jacobs Kitchen verdwijnt niet uit Bolsward! Er verdwijnt helaas wel weer een winkel uit het straatbeeld in Bolsward. Dat doet pijn!

 

Gasten kunnen Jacobs Kitchen nog steeds bezoeken en genieten van de heerlijke warme maaltijden in het restaurant in Sneek. Sinds juli hebben wij op It Ges 10 in de Vakantieboerderij Sneek het havencafé overgenomen. Hier serveren wij in een huiselijke sfeer onze biologische maaltijden. Gezellig borrelen, een spelletje spelen of gewoon even lekker kletsen is ook mogelijk natuurlijk. Het is alleen wel echt anders dan in onze mooie winkel komen om duurzaam te shoppen. In het restaurant blijven de kernwaarden van Jacobs Kitchen de boventoon voeren. Lokaal, duurzaam en biologisch.

 

Als duurzame ondernemer wil ik graag het goede voorbeeld blijven geven. We zijn het punt van de andere kant opkijken voorbij, we moeten echt wat doen. Hoe we op dit moment de aarde gebruiken, dat houden we niet lang vol. Mijn generatie en die erna moeten daar het voortouw in nemen. Naast dat ik gewoon lekker en gezond eten wil verkopen, wil ik ook laten zien aan andere ondernemers én aan consumenten: kijk, zo kan het ook! Duurzaamheid kost de ondernemer lang niet altijd meer geld, en ook de consument hoeft het voor de prijs niet te laten.

 

 Wilt u nog een keer langskomen in de eerste en enige duurzame supermarkt van Bolsward? Dan kan dat nog tot en met zaterdag 12 november! Wilt u alvast gebruik maken van de duurzame online supermarkt? Ga dan naar onze nieuwe webshop: Klik hier.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search