Jacobs Kitchen: The movie

 In Blog

Jacobs Kitchen: The movie.

Jacobs Kitchen: The movie. Making of:

Wij van Jacobs Kitchen wilde ons verhaal ook in beeld & geluid hebben. Daarom hebben wij besloten Jacobs Kitchen: The movie te maken! Toen wij op een druilerige morgen werden gebeld door de redactie van het RTL programma ‘Buitengewoon Nederland’ viel alles samen.
Wij hadden maar 1 fijn telefoongesprek nodig om ons idee vorm te geven. Er werd een scenario geschreven en vragen voor het interview bedacht, daarna werd er een opnamedag gepland. Alles was in kannen en kruiken. Op dinsdag 14 februari was het zover!

In februari is het afwachten of de weergoden jou goed of slecht gezind zijn. Het ervoor weekend was het vreselijk stormachtig weer op de boerderij, dus dat zag er niet goed uit. Gelukkig klaarde het weer op, maandag werd het minder winderig. Dinsdagochtend liet de zon zich ook nog van haar beste kant zien. Wat een geluk!

Na wat voorbereidingen voor de te filmen gerechten, waren wij klaar voor de opnames. Het wachten was nu op de regisseur en de cameraman. Die waren een uurtje eerder dan gepland al aanwezig, dus er was tijd voor een klein drankje. Daarna namen we het interview samen door en kozen wij de setting. Na 4 takes, ik was bloednerveus natuurlijk, stonden alle vragen er mooi op. Nu konden we door naar het makkelijke gedeelte; De verschillende kookscenes op beeld krijgen. Dan ben ik in mijn element en zijn de zenuwen helemaal weg. Veel ging gewoon in 1 keer goed en we vlogen door de opnames heen. Zoals ik al eerder schreef deed het zonnetje heel hard haar best en is zo ook de ster van onze film geworden. Het is wel maar goed dat de temperatuur niet gefilmd kon worden, want het was wel ijskoud!

Een week later was de editor klaar met het knippen en plakken van alle scenes tot een logisch geheel. Zo is Jacobs Kitchen: The Movie tot stand gekomen. Het eindresultaat mag er zijn, vinden wij. Veel kijkplezier!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Jacobs Kitchen Bolsward wordt online supermarkt