Wat doen wij?

Wat wij doen:

JACOBS KITCHEN focust zich eerst op de online verkoop van onze eigen producten, die gemaakt zijn met lokale ingrediënten, maximaal 40 km om Sneek heen. De productie en bezorging doe ik zo milieuvriendelijk mogelijk. Mijn gehele aanbod wordt elke dag versbereid voor mijn gasten met lekker verse en lokale ingrediënten. Door de combi van heerlijke verse lokale ingrediënten, de gekozen bereidingswijzen en soort gerechten zal een groot deel van onze aanbod ook zeker in een gezond dieet passen. In JACOBS KITCHEN zal dan ook geen frituur te vinden zijn!

Mijn lokale leveranciers staan voor hun producten, weten waar het vandaan komt, hebben respect voor hun dieren, zitten vol met passie en ondernemen zo duurzaam mogelijk. Zo sta ik in directe verbinding met mijn lokale leveranciers zoals De Kromhoekster Kip, Natuurtuin ‘t Hummelhus en Buurvrouw Durkje. Al mijn leveranciers hebben passie en liefde voor hun producten en dat proef je direct terug op jouw bord! Dat is voor JACOBS KITCHEN het allerbelangrijkste.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search