Wie ben ik?

Wie ik ben:

Ik ben Jacob en dit is wie ik ben:
Een geboren horecatijger met een doel! Ik ben 17 jaar met veel passie en enthousiasme werkzaam in de horeca. Die passie is al op vijf jarige leeftijd begonnen in de keukens van mijn oma en van mijn moeder. Die passie is alleen maar groter geworden in de Friese horeca. In die 17 jaar horeca heb ik altijd gewerkt naar een doel: Een uniek, succesvol en stabiel bedrijf op te bouwen. JACOBS KITCHEN NEDERLAND!

De twee belangrijkste motto’s in mijn leven zijn:

“Be humble. Be hungry. And always be the hardest worker in the room” (Dwayne ’the rock’ Johnson).

“I don’t have dreams, I have goals” (Harvey Specter).

Naar deze motto’s leef ik zoveel mogelijk. Zo heb ik bij alles een duidelijk doel voor ogen en focus ik me zodat ik het ook haal! Een andere favoriet is daarom ook:

“It’s going to happen because I’m going to make it happen” (Harvey Specter)

Wat ik ben:

Ik ben een doorzetter, creatief en een sociaal persoon. Dit uit zich vooral in dat ik energiek ben, taken direct aanpak en graag allerlei gerechten en producten voor jullie creëer.

Lees hier 1 van mijn blogs

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search