Welkom bij ons restaurant in Sneek!Restaurant Sneek vanaf het water

In ons Restaurant-Café in Sneek bieden wij jou de mogelijkheid tot:

Een goed ontbijt samengesteld met mooie (bio) producten uit Fryslân.

Lekker gevarieerd lunchen op een unieke locatie met onze huisgemaakte lunchgerechten.

Heerlijk genieten van ons diner  met oer-Hollandse gerechten afgewisseld met klassiekers van over de hele wereld. Klik hier om te reserveren.

Natuurlijk is het ook mogelijk te genieten van een lekkere bak koffie en een heerlijk ijsje. Of . Wat dacht je van een glas goede bio wijn met een borrelplankje vol lekkers uit de streek? Liever een biologisch of lokaal speciaalbiertje tijdens het spelen van een bordspel? Het is allemaal mogelijk!

Echt homemade uit Fryslân.

Wij maken alles helemaal zelf, van begin tot eind. Hier gebruiken wij de beste ingrediënten die Friesland ons te bieden heeft voor! Die halen wij direct bij de boeren en ambachtslieden op. 90% van deze ingrediënten zijn ook nog eens biologisch gecertificeerd. Klik hier om de menukaart te bekijken

Niet alleen maar goed vlees.

Natuurlijk serveren wij in ons restaurant een goed stuk vlees of kip. Alleen hebben wij ook een ruim aanbod aan vleesloze gerechten of zelfs helemaal diervrij! Al onze gerechten zijn namelijk vegetarisch of vegan. Daar kan de vleesliefhebber dan een lekker stuk rundvlees of kip bij kiezen, maar het is niet verplicht.

Duurzaam restaurant in Sneek.

Met deze aanpak dragen wij ons duurzaam steentje bij als restaurant in Sneek. Dus kom gezellig genieten op deze prachtige plek, van al het lekkers wat Friesland jullie te bieden heeft!

Wij zijn open vanaf woensdag tot en met zaterdag vanaf 15:00u! Op vrijdag al vanaf 12:00u en wij houden pas op als de gezelligheid stopt.

Pittoreske feestlocatie!

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor feesten en partijen. Daarom is het mogelijk om ons gezellige restaurant af te huren voor gezelschappen!
Verder verzorgen wij ook catering op de door u gewenste locatie.
Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken.

Tot snel! Team Jacobs Kitchen Sneek.

Zakelijk ontzorgt.

In ons restaurant kunt u ook terecht voor uw zakelijke behoeften!
Een meeting gepland met uw team of een potentiele klant? Dan zit u bij ons perfect! Ons restaurant zit vlak aan de A7 bij Sneek. Met ons ‘Meeting up’ arrangement bent u direct voorzien van alle gemakken. Laat u in alle rust verzorgen door ons. Dit is ook buiten onze openingstijden mogelijk!
Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken.
Even 1 dag in de week in een andere omgeving werken? Geniet van een rustige en inspirerende omgeving, terwijl wij u voorzien van goed eten & drinken! Met ons ‘The office away from office’ arrangement kunt u al uw ideeën rustig uitwerken, alle nieuwe offerte aanvragen beantwoorden of eindelijk uw social media strategie inplannen zonder gestoord te worden. Dit is ook buiten onze openingstijden mogelijk & al vanaf 1 persoon!
Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken.

Jacobs Kitchen restaurant Sneek:

Contact

Heb je een vraag? Stuur vrijblijvend een mailtje en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search